Închiriere Echipamente

Închirierea echipamentelor permite companiilor mici și mari să închirieze mașini, unelte și echipamente electronice în schimbul plăților regulate de la proprietar. Companiile optează pentru acest tip de închiriere de echipamente atunci când au nevoie de echipament doar pentru o perioadă scurtă de timp sau când intenționează să înlocuiască echipamentul și să îl ruleze până la expirarea contractului de închiriere. În multe cazuri, leasingul de echipamente permite companiilor să modernizeze mai rapid echipamentele.
Un contract de închiriere de echipamente este un contract care leagă atât proprietarul echipamentului, cât și chiriașul. Un contract de închiriere este, în esență, un contract de închiriere extins între proprietar și utilizator, care permite utilizatorului să opereze și să utilizeze aceste dispozitive în schimbul plăților regulate de leasing. În schimbul dreptului de utilizare a echipamentului, utilizatorul trebuie să efectueze plăți financiare consecvente către locator.
Asociația de leasing pentru echipamente din America estimează că 80% dintre companii închiriază cel puțin o parte din echipamentele lor și că companiile au închiriat bunuri de 220 miliarde de dolari în 2004 – ceea ce este de așteptat să ajungă la 229 miliarde de dolari în 2005.
Leasingul de echipamente este un acord care permite unei companii să obțină acces la un dispozitiv fără a-l cumpăra efectiv. Leasingul de echipamente este disponibil producătorilor, dealerilor, băncilor și companiilor de finanțare alternativă.
Pentru mai multe informații despre leasing, vă rugăm să contactați Asociația de Leasing de echipamente și Asociația de tehnologie de afaceri. Leasing Sourcebook este publicat de Bibliotechnology Systems Publishing Co., un director de companii de leasing echipamente.
Leasingul de echipamente este o opțiune de finanțare atractivă, deoarece vă poate ajuta să vă ușurați o parte din resursele dvs. fără a suporta costuri mari unice. În acest articol vă explicăm ce este leasingul de echipamente și cum să determinați dacă este opțiunea de finanțare potrivită pentru afacerea dvs.
După cum puteți vedea, există multe considerente care intră în joc atunci când vine vorba de a decide ce tip de leasing de echipamente este cel mai bun pentru afacerea dvs. În acest articol, vom explica avantajele și dezavantajele echipamentelor de leasing, astfel încât să puteți lua cea mai bună decizie pentru afacerea dvs. mică. Ca o companie, echipamente de leasing nu este pentru toată lumea, dar ar trebui să înțeleagă argumentele pro și contra.
Dacă dețineți echipamentul și doriți să îl închiriați pentru o durată de valabilitate mai lungă, luați în considerare un contract de închiriere de capital, un contract de cumpărare de 1% sau un contract de închiriere de 10%. Dacă trebuie să reduceți plățile lunare și echipamentele de leasing care sunt învechite, luați în considerare un contract de leasing operațional sau un contract de leasing FMV. Cu un scor de credit de 600 sau puțin peste 5%, afacerea dvs. se poate califica pentru până la $250,000 în finanțarea activelor.
Soluțiile de Leasing vă pot ajuta să susțineți fluxul de numerar și să vă dezvoltați afacerea cu echipamentele de care aveți nevoie. În cazul în care compania dumneavoastră are nevoie de orice fel de echipament, vă vom oferi cu plăcere tot efortul unui contract de închiriere sau de finanțare.
Echipamentele de afaceri specializate sunt o parte integrantă a conducerii multor companii, deci nu este surprinzător faptul că multe companii stau la coadă pentru a oferi opțiuni de leasing. În ultimii ani, numărul companiilor de leasing a crescut în SUA pentru a satisface cererea tot mai mare de echipamente de leasing. În calitate de consultant în management și locatar de lungă durată, pot fi de acord că companiile de leasing variază foarte mult în ceea ce privește calitatea produselor, condițiile de închiriere și serviciul pentru clienți.
Proprietarii de afaceri mici ar trebui să contacteze cât mai curând posibil o serie de companii de leasing pentru a întreba despre condițiile de leasing. De asemenea, ar trebui să studiați termenii și condițiile contractului de închiriere și să revizuiți reputația companiei, așa cum sunt prezentate de foștii Clienți; agenții precum Better Business Bureau pot fi de ajutor în acest sens.
Dacă sunteți un nou proprietar de afaceri care trebuie să închirieze echipamente, poate fi necesar să plătiți mai mult în avans sau să faceți alte concesii locatorului pentru a face afacerea. Dacă este posibil, ar trebui să încercați să așteptați până când compania dvs. este pe deplin funcțională în momentul finanțării echipamentelor.
Valoarea unui contract de închiriere dat depinde de locator și de termeni, dar cel mai important lucru este situația financiară a companiei dvs. Întreprinderile mici nu dispun adesea de rezerve suficiente de numerar pentru a finanța contractele de închiriere necesare pentru echipamente. Când se întâmplă acest lucru, ei pot urmări câteva modalități diferite de a finanța ajutorul și de a reduce costul închirierii.
Băncile și companiile afiliate băncilor care finanțează leasing de echipamente pot fi dificil de găsit, dar atunci când sunt găsite, băncile oferă beneficii semnificative, inclusiv costuri mai mici și servicii mai bune pentru clienți.
Găsiți o bancă care va menține serviciul tranzacției de leasing odată ce este înființată. Dealerii sau distribuitorii vă pot ajuta să aranjați finanțarea printr-o companie independentă de leasing. Dealerii și distribuitorii pot ajuta, de asemenea, cu finanțarea de către companii independente de leasing.
Diferite companii de leasing au diferite servicii de calitate a produselor, astfel încât proprietarii de afaceri mici ar trebui să contacteze câteva companii pentru a evalua termenii închirierii echipamentelor înainte de a face oferte. Proprietarii de afaceri mici pot efectua verificări de fond și pot vorbi cu clienții din trecut și actuali.
Un contract de leasing de echipamente informează toate părțile despre durata contractului de închiriere, ce plătește chiriașul proprietarului pentru utilizarea echipamentului, modul în care utilizează echipamentul și multe altele. De asemenea, servește ca dovadă a contractului de închiriere și oferă proprietarului greutatea legală de care are nevoie pentru a recupera bani pentru chirie neplătită sau echipament deteriorat. Odată ce contractul de închiriere a fost elaborat, acesta poate fi reutilizat de către client cu modificări minime.
Un contract de leasing de echipamente este un contract între locator și proprietarul echipamentului care permite quereshie-ului să utilizeze echipamentul pentru o anumită perioadă în schimbul plăților regulate. Vehicule închiriate, fabrici, mașini și alte echipamente.PP & E Imobiliare, instalații și echipamente: acestea sunt unul dintre cele mai importante active pe termen lung din bilanț.
Locatorul și locatorul sunt de acord cu termenii contractului de închiriere, iar Locatorul are dreptul de a utiliza dispozitivul pe durata contractului în schimbul plăților regulate. Locatorul este proprietarul echipamentului și păstrează proprietatea asupra proprietății și are dreptul de a rezilia contractul de închiriere dacă un locatar încalcă termenii sau se angajează în activități ilegale în timpul utilizării proprietății.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *